Primăria municipiului Giurgiu prin Sport Club Municipal Dunărea 2020 Giurgiu vine cu următoarele precizări

Primăria municipiului Giurgiu prin Sport Club Municipal Dunărea 2020 Giurgiu vine cu următoarele precizări

Informațiile false și denigratoare abundă, în ultima perioadă, rețelele de socializare. Fie că sunt postate de conturi false sau nu, este evident că toate au scopul de a defăima și de a induce în eroare opinia publică.
Primăria municipiului Giurgiu prin Sport Club Municipal Dunărea 2020 Giurgiu vine cu următoarele precizări, dar și dovezi, în ceea ce privește speculațiile emise cu privire la achiziția din SICAP a serviciilor de cazare cu pensiune completă pentru 30 de persoane (25 sportivi și 5 persoane care fac parte din staff-ul tehnic), în localitatea Brezoi.
Pentru achiziția respectivă au fost solicitate oferte de prețuri, inclusiv la Agenția Națională pentru Sport, iar oferta de preț a fost cu aproximativ 7000 lei mai mult, respectiv 48.435 lei, față de valoarea serviciilor care au fost achiziționate din SICAP, de la alt ofertant, în valoare de 41.284 lei. Mai mult decât atât, deși se dorea achiziția serviciilor oferite de către Agenția Națională pentru Sport, în data de 7 februarie 2024, cu 5 zile înainte de plecare, reprezentanții instituției au transmis un email prin care aduceau la cunoștință celor de la Sport Club Municipal Dunărea 2020, faptul că nu mai pot pune la dispoziție terenul.
Important de precizat este faptul că echipa de fotbal seniori este susținută, în proporție de 85% din sponsorizări, și profităm de acest prilej pentru a le mulțumi, încă o dată tuturor celor care sunt alături de echipă.
Îi rugăm pe toți cei care emit păreri în spațiul public, să se documenteze în prealabil și să nu mai încurajeze propagarea informațiilor false și denigratoare.
În fotografii sunt următoarele documente: Cerere de ofertă transmisă de către SCM Dunărea 2020, Agenției Naționale pentru Tineret, Oferta de preț stabilită de către Agenția Națională pentru Tineret și Sport, dar și e-mailul prin care a fost anunțată indisponibilitatea terenului.

Ultima modificare: 13.03.2024 – 16:27 de către Administrator

Anteriorul Lămpi cu tehnologie led în unitățile de învățământ din muncipiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.